2. únor 2024 2 min. min. čtení Admin

Škola čar a kouzel - Bradavice online

Rozhovor s Luekonem:

Admin: Co jsou to Bradavice Online? A jak dlouho se vyvíjí?

Lukeon: Jedná se o dlouholetý projekt tvořený fanoušky HP a Wowka, na kterém jsme začali pracovat již před deseti lety. Ze začátku jsme byli ale velice nezkušení, mladí a projekt nenabyl dostatečných kvalit, aby udržel hráče, takže asi po roce byl projekt zastaven. 

Poté jsme již nenašli dost času a motivace na projektu pracovat, takže se dál nevyvíjel..Je to tedy již 2 roky, co server běží a momentálně jsou nejstarší hráči na konci čtvrtého ročníku. 

Admin: Co vše obsahuje Váš server v Bradavicích?

  • custom mapy (Londýn, Děravý kotel, Příčnou ulici, Prasinky, Bradavice ...)
  • custom addony podporující RP a vlastní HP UI
  • vlastní spelly, lektvary atd. které se hráči učí na hodinách
  •  příběh vedený GM týmem (říkáme tomu "ročenka), každý rok má nějaký specifický příběh , který se rozvíjí a zapadá do našeho vlastního univerza, nejedná se ale jen o divadlo, kde účinkují GM. Ve většině tohoto příběhu figurují hráči - např. letošní rok probíhá kouzelnický turnaj, který jsme upravili tak, aby se mohli zúčastnit všichni, kdo chtějí
  • Bradavický hrad plný tajemných úkolů, puzzlů, tajných chodeb a odměn
  • -*A samozřejmě - hlavní náplní je RP. Jedná se tedy o RP server, kde hráči začínají jako 11 letý kouzelník, cestují do Londýna, kde se ubytují v Kotli, nakupují v příčné a později podle harmonogramu odjíždějí do Bradavic, jsou rozřazeni do kolejí a dále se učí na hodinách (vedené GM) a společně RPí, účastní se ročenky, dělají úkoly atd atd.

Admin:  Máte nějaký zisk z projektu? A kolik máte aktivních hráčů?

Projekt není nijak výdělečně činný, děláme to pouze jako fanoušci ve volném čase a hledat nové hráče je čím dál náročnější. 

Momentálně máme aktivních cca 35-40 hráčů denně, ale stále se snažíme oslovovat nové lidi a hráče, kteří by dokázali pozvednout RP na našem serveru na novou úroveň. 

Bradavice v obrazech 

Admin doplnil ještě screeenshoty pořízené přímo v bradavicích.

Hru si zahrajte zde.

DISCORD HRY

ikona herního portálu hrani-zdarma.eu O herním portálu

Bezplatné online hry nejen pro Váš oblíbený prohlížeč. Zahrajte si třeba starou DOS hru, pecku z období FLASH technologie, nějakou nadupanou multiplayer hru, hru z Gameboye Advance či textovou hru. :) Přečtěte si články o hrách zdarma. Online hry můžete vyhledat podle témat.

Poslední článek na blogu: Škola čar a kozel.

Nyní je zde 2 hráčů.
Copyright ©2022-2024 hrani.eu - některá práva vyhrazena. Herní portál ctí DMCA, Web pohání Váš Hosting .

Sociální sítě

Logo Discord serveru Ikona Emailu Ikona tUMBLR Ikona serveru kulatá 16px x 16px MEGA Ikona serveru Twitter kulatá 12px x 12px Ikona serveru Mastodon kulatá 12px x 12px Ikona serveru Minds kulatá 12px x 12px Ikona Pinterest Mindskulatá 12px x 12px Ikona Reddit Mindskulatá 12px x 12px

Herní novinky