12. květen 2024 2 min. min. čtení Admin

Alone in the Dark 2

"Alone in the Dark 2" je hororová adventura vyvinutá společností Infogrames a vydaná v roce 1993. Jedná se o pokračování úspěšného titulu "Alone in the Dark", který byl považován za první hru v žánru survival hororu. Zde je podrobnější informace o hře:

Příběh

Hra se odehrává ve 20. letech 20. století v temném a tajemném světě plném nadpřirozených bytostí a nebezpečí. Hráči se ujímají role detektiva Edwarda Carnbyho, který se tentokrát vydává do podzemního labyrintu New Yorku, aby zachránil svou přítelkyni Grace Saundersovou a zastavil temné síly, které hrozí ovládnout svět.

Hratelnost

Hra kombinuje prvky adventury s prvky akce a záhad. Hráči prozkoumávají různé lokace, sbírají předměty, řeší hádanky a bojují s nepřáteli. Ovládání postavy je trojrozměrné, což bylo pro svou dobu inovativní.

Požadavky

Původní verze hry byla určena pro PC s operačním systémem MS-DOS. Minimální požadavky na hardware byly tehdy poměrně nízké, ale dnes by byla hra snadno hratelná na většině běžných počítačů pomocí emulátorů.

Cheaty

Jako mnoho her té doby, i "Alone in the Dark 2" mělo několik cheatů, které hráči mohli použít k zjednodušení hraní, jako neomezené zdraví nebo munici. Některé z těchto cheatů se často zadávaly pomocí klávesových zkratek nebo speciálních příkazů v průběhu hry.

Jak získat 32 000 tělesných bodů:

------------------------------

Přímo v domě, kde začínáte, seberte jed. 

v kuchyni u němého číšníka a z pracovní plochy. 

v kuchyni. Vyrobte otrávené víno a vypijte ho, pak ho podržte. 

Enter, dokud se nevrátí zpět do inventáře a akce. 

seznamu.




Na displeji se vám zobrazí nejméně mínus 1000 tělesných bodů Opakujte tento postup. 

dokud mínus nezmizí a nezůstane vám přibližně 1000 bodů. 

32 000 tělesných bodů. Chcete-li tuto hodnotu zvýšit a zabránit tomu, abyste se dostali 

opít na konci procesu, seberte pánev na smažení. 

předem a až budete mít 32 000 tělesných bodů, použijte ji!




Chcete-li si zvýšit počet bodů života na zdravých 200, upravte si tzv. 

soubor s uloženou hrou (nazvaný SAV?.ITD), kde ? je uložená hra. 

číslo: v sektoru 0047, bajt 0056, změňte hodnotu na FF.


Obrázek ze hry

Popis vývojáře

Hra byla vyvinuta společností Infogrames, která byla známá svými hrami pro osobní počítače a konzole. Infogrames byla považována za jednoho z předních vývojářů her v té době a "Alone in the Dark 2" byla jednou z mnoha úspěšných her, které vydali.

DOWNLOAD ALONE IN THE DARK 2 (560 MB)

ikona herního portálu hrani-zdarma.eu O herním portálu

Bezplatné online hry nejen pro Váš oblíbený prohlížeč. Zahrajte si třeba starou DOS hru, pecku z období FLASH technologie, nějakou nadupanou multiplayer hru, hru z Gameboye Advance či textovou hru. :) Přečtěte si články o hrách zdarma. Online hry můžete vyhledat podle témat.

Poslední článek na blogu: Škola čar a kozel.

Nyní je zde 2 hráčů.
Copyright ©2022-2024 hrani.eu - některá práva vyhrazena. Herní portál ctí DMCA, Web pohání Váš Hosting .

Sociální sítě

Logo Discord serveru Ikona Emailu Ikona tUMBLR Ikona serveru kulatá 16px x 16px MEGA Ikona serveru Twitter kulatá 12px x 12px Ikona serveru Mastodon kulatá 12px x 12px Ikona serveru Minds kulatá 12px x 12px Ikona Pinterest Mindskulatá 12px x 12px Ikona Reddit Mindskulatá 12px x 12px

Herní novinky