21. květen 2024 6 min. min. čtení Admin

Jak vydělávat hraním her na mobilu

Hraní her na mobilu je pro mnoho lidí oblíbeným způsobem trávení volného času. Může to být relaxační, zábavné a v některých případech i výnosné. V tomto článku se podíváme na různé způsoby, jak vydělávat peníze hraním her na mobilu. Ať už jste příležitostný hráč nebo vážný gamer, existuje několik cest, jak proměnit váš herní čas v příjem.

1. eSporty a soutěže

Jednou z nejpřímějších cest, jak vydělat peníze hraním mobilních her, je účast na eSportových turnajích. Mobilní hry jako PUBG Mobile, Garena Free Fire, a Clash Royale mají rozsáhlé soutěžní scény s turnaji nabízejícími peněžní ceny.

  • PUBG Mobile: Tento battle royale hit nabízí četné turnaje, včetně oficiálního PUBG Mobile Club Open (PMCO) a PUBG Mobile World League (PMWL), kde se hraje o stovky tisíc dolarů.
  • Garena Free Fire: Tato hra má také rozsáhlou soutěžní scénu, s turnaji jako Free Fire World Series.
  • Clash Royale: Tato strategická hra od Supercell má pravidelné turnaje a sezónní soutěže s peněžními odměnami.

2. Streaming a tvorba obsahu

Dalším populárním způsobem, jak vydělávat peníze hraním her, je prostřednictvím streamingu a tvorby obsahu. Platformy jako Twitch, YouTube Gaming a Facebook Gaming umožňují hráčům streamovat své herní seance a vydělávat peníze prostřednictvím reklam, darů, předplatného a sponzorství.

  • Twitch: Největší platforma pro živé vysílání her, kde mohou streameři vydělávat peníze různými způsoby, včetně předplatného kanálu, bitů (virtuální měna na Twitchi) a darů od fanoušků.
  • YouTube Gaming: Umožňuje hráčům monetizovat svůj obsah prostřednictvím reklamních příjmů, členství v kanálu a super chatů (placené zprávy během živých vysílání).
  • Facebook Gaming: Rostoucí platforma pro herní streamování, kde hráči mohou vydělávat prostřednictvím hvězdiček (virtuální měna na Facebooku), předplatného a reklam.

3. Vydělávání prostřednictvím aplikací

Existují speciální aplikace, které vám umožní vydělávat peníze hraním her. Tyto aplikace nabízejí odměny za hraní různých her a plnění úkolů.

  • Mistplay: Aplikace, která odměňuje uživatele za hraní her různými dárkovými kartami.
  • Swagbucks: Kromě jiných aktivit, jako jsou průzkumy a nákupy, Swagbucks nabízí odměny za hraní her.
  • InboxDollars: Umožňuje uživatelům vydělávat peníze hraním her a dalšími aktivitami, jako jsou průzkumy a sledování videí.

4. Testování her

Společnosti často hledají hráče, kteří by testovali jejich hry a poskytovali zpětnou vazbu před oficiálním vydáním. To může být další způsob, jak si přivydělat.

  • PlaytestCloud: Platforma, která umožňuje hráčům testovat nové hry a vydělávat peníze za poskytování zpětné vazby.
  • BetaFamily: Spojuje vývojáře her s testery, kteří poskytují cennou zpětnou vazbu na hry ve fázi beta testování.

5. Prodej herních účtů a předmětů

V některých hrách je možné vydělávat peníze prodejem herních účtů nebo vzácných herních předmětů. To je běžné zejména v hrách s komplexními systémy ekonomiky a vzácných předmětů.

  • MMORPG hry: Hry jako World of Warcraft nebo RuneScape mají trhy pro prodej herních účtů a předmětů.
  • Mobilní hry: Například Clash of Clans a Mobile Legends umožňují prodej účtů s vysokou úrovní nebo vzácnými postavami.

6. Affiliate marketing a recenze her

Dalším způsobem, jak vydělávat peníze hraním her, je prostřednictvím affiliate marketingu a psaní recenzí her. Pokud máte web nebo blog, můžete propagovat hry a získávat provize z prodejů.

  • Amazon Affiliate: Propagace herních produktů a získávání provizí za každý prodej.
  • Game affiliate programy: Některé hry a vývojáři nabízejí vlastní affiliate programy, kde můžete vydělávat peníze za doporučení nových hráčů.

7. Mobilní aplikace s odměnami

Kromě speciálních aplikací na vydělávání peněz existují i běžné mobilní hry, které nabízejí odměny v podobě skutečných peněz nebo dárkových karet.

  • Lucktastic: Nabízí šanci vyhrát peněžní ceny prostřednictvím digitálních stíracích losů.
  • HQ Trivia: Živá trivia hra, kde mohou hráči vyhrát skutečné peníze za správné odpovědi na otázky.

8. Pasivní příjem prostřednictvím herních aplikací

Některé aplikace vám umožní vydělávat pasivní příjem tím, že běží na pozadí vašeho telefonu. I když nemusí přímo souviset s hraním, mohou vám přinést peníze bez větší námahy.

  • Honeygain: Umožňuje vám vydělávat peníze sdílením nevyužité šířky pásma vašeho internetového připojení.
  • MobileXpression: Výzkumná aplikace, která vás odměňuje za sdílení údajů o používání internetu.

9. Vývoj a prodej vlastních her

Pokud máte dovednosti v programování nebo designu, můžete zkusit vyvinout a prodávat vlastní mobilní hry. S platformami jako Unity nebo Unreal Engine je vytvoření hry dostupnější než kdy dříve.

  • Unity: Populární herní engine, který umožňuje vývoj mobilních her. S možností monetizace prostřednictvím reklam nebo in-app nákupů můžete vydělávat na své tvorbě.
  • Unreal Engine: Další silný nástroj pro vývoj her, který nabízí různé možnosti monetizace.

10. Práce v herním průmyslu

Pokud vás zajímá dlouhodobější kariéra, můžete se zaměřit na práci v herním průmyslu. Možnosti jsou široké, od vývoje her přes marketing až po komunitní management.

  • Vývoj her: Zahrnuje programování, design, grafiku a další aspekty tvorby her.
  • Marketing a PR: Pomocí propagace her a komunikace s hráči můžete přispívat k úspěchu herních projektů.
  • Komunitní management: Zajišťuje komunikaci mezi hráči a vývojáři, organizuje eventy a spravuje herní komunity.

Závěr

Vydělávání peněz hraním her na mobilu je reálné a dosažitelné pro různé typy hráčů. Ať už se jedná o účast v eSportových turnajích, streamování her, testování nových titulů nebo vývoj vlastních her, možnosti jsou rozmanité. Klíčem k úspěchu je najít cestu, která vám nejlépe vyhovuje a věnovat se jí s odhodláním a trpělivostí. Hraní her se tak může stát nejen zábavnou aktivitou, ale i výnosným zdrojem příjmů.

ikona herního portálu hrani-zdarma.eu O herním portálu

Bezplatné online hry nejen pro Váš oblíbený prohlížeč. Zahrajte si třeba starou DOS hru, pecku z období FLASH technologie, nějakou nadupanou multiplayer hru, hru z Gameboye Advance či textovou hru. :) Přečtěte si články o hrách zdarma. Online hry můžete vyhledat podle témat.

Poslední článek na blogu: Škola čar a kozel.

Nyní je zde 2 hráčů.
Copyright ©2022-2024 hrani.eu - některá práva vyhrazena. Herní portál ctí DMCA, Web pohání Váš Hosting .

Sociální sítě

Logo Discord serveru Ikona Emailu Ikona tUMBLR Ikona serveru kulatá 16px x 16px MEGA Ikona serveru Twitter kulatá 12px x 12px Ikona serveru Mastodon kulatá 12px x 12px Ikona serveru Minds kulatá 12px x 12px Ikona Pinterest Mindskulatá 12px x 12px Ikona Reddit Mindskulatá 12px x 12px

Herní novinky