30. leden 2024 2 min. min. čtení Admin

Top HTML 5 hry na itch.io

ITCH.io je online tržiště pro nezávislé hry, kde si můžete najít hry všech žánrů, od adventurních her přes bojové hry až po závodní hry. A co je nejlepší, mnoho z těchto her si můžete zahrát přímo v prohlížeči, aniž byste je museli stahovat.

Tak co? Co takhle si dnes zahrát nějakou hru od ITCH.io?

Narrow One

Bojujte s hráči po celém světě pomocí luku a šípu. Braňte svůj hrad před útočícími nepřáteli. S pomocí spoluhráčů ukradněte vlajku a vyhrajte bitvu. Narrow One je střílečka pro více hráčů ve středověkém stylu s lukem a šípy, 5v5. Prozkoumejte různé mapy a najděte skryté zkratky.

6 různých luků. s přizpůsobitelnými skiny
Více než 50 různých zbraní pro boj zblízka
17 jedinečných map
Více než 200 různých odemykatelných kusů oblečení
Sezónní obsah
Podpora dotykové obrazovky a gamepadu
Spojte se s přáteli v režimu družstva

Six Cats Under

Malá logická hra, ve které zachraňujete stádo koček tím, že je usměrňujete pomocí své poltergeistické síly.

last seen online

Vždycky jsi byl čmuchal, že? Proto jsi koupil starý počítač, který jsi viděl ležet mezi hromadami harampádí v garážovém výprodeji. Ani ses neobtěžoval počítač naformátovat, než jsi ho zapnul. Byl jsi zvědavý. Osobní počítač je přece prodloužením duše jiného člověka, všech jeho tajemství, projektů, interakcí.

"Last seen online" je psychologická hororová úniková místnost, která vychází z raných flashových her. Prohlédněte si soubory něčího počítače. Řešte hádanky a odhalujte tajemství, která se skrývají v počítači.

ikona herního portálu hrani-zdarma.eu O herním portálu

Bezplatné online hry nejen pro Váš oblíbený prohlížeč. Zahrajte si třeba starou DOS hru, pecku z období FLASH technologie, nějakou nadupanou multiplayer hru, hru z Gameboye Advance či textovou hru. :) Přečtěte si články o hrách zdarma. Online hry můžete vyhledat podle témat.

Poslední článek na blogu: Škola čar a kozel.

Nyní je zde 2 hráčů.
Copyright ©2022-2024 hrani.eu - některá práva vyhrazena. Herní portál ctí DMCA, Web pohání Váš Hosting .

Sociální sítě

Logo Discord serveru Ikona Emailu Ikona tUMBLR Ikona serveru kulatá 16px x 16px MEGA Ikona serveru Twitter kulatá 12px x 12px Ikona serveru Mastodon kulatá 12px x 12px Ikona serveru Minds kulatá 12px x 12px Ikona Pinterest Mindskulatá 12px x 12px Ikona Reddit Mindskulatá 12px x 12px

Herní novinky