Did you know that hrani zdarma will soon be available in English?
Zpět na seznam všech MMO her

PUBG: BATTLEGROUNDS

Hra spatřila světlo světa: 2022-01-12 55x spuštěno
líbí
Popisek MMO hry

Pusťte se do akce v jedné z nejdéle běžících battle royale her od PUBG Battlegrounds.

PUBG: Battlegrounds (dříve známá jako PlayerUnknown's Battlegrounds) je battle royale hra vyvinutá společností PUBG Studios a vydaná společností Krafton. Hra, která byla inspirována japonským filmem Battle Royale (2000), vychází z předchozích modů vytvořených Brendanem "PlayerUnknown" Greenem pro jiné hry a pod Greenovým tvůrčím vedením byla rozšířena do samostatné hry. Jedná se o první hru ze série PUBG Universe.

Hra se hraje buď z pohledu třetí osoby, nebo z pohledu první osoby. Ve hře až sto hráčů seskočí padákem na ostrov, kde shánějí zbraně a vybavení, aby zabili ostatní hráče a sami se vyhnuli zabití. Dostupná bezpečná oblast na herní mapě se postupem času zmenšuje, což přeživší hráče nasměruje do stále těsnějšího prostoru, který je nutí ke střetům. Poslední přeživší hráč (nebo tým) vyhrává kolo.

Hra byla poprvé vydána pro systém Windows prostřednictvím beta programu předběžného přístupu služby Steam v březnu 2017, plná verze vyšla v prosinci 2017. Tentýž měsíc byla hra vydána společností Microsoft Studios také pro Xbox One prostřednictvím programu Xbox Game Preview a oficiálně vyšla v září 2018. V roce 2018 byla kromě portu pro PlayStation 4 vydána i mobilní verze hry PUBG Mobile, která je zdarma dostupná pro systémy Android a iOS. V dubnu 2020 byla vydána verze pro streamovací platformu Stadia, v listopadu 2020 pak verze pro konzole Xbox Series X/S a PlayStation 5. Od 12. ledna 2022 je hra pro všechny platformy zdarma.

Platforma: PC (Windows)
Datum vydání hry: 2022-01-12
Vydavatel: KRAFTON, Inc.
Vývojář: KRAFTON, Inc.
ikona herního portálu hrani.eu O herním portálu

Bezplatné online hry nejen pro Váš oblíbený prohlížeč. Zahrajte si třeba starou DOS hru, pecku z období FLASH technologie, nějakou nadupanou multiplayer hru, hru z Gameboye Advance či textovou hru. :) Přečtěte si články o hrách zdarma a prozkoumejte Open Source Hry. Online hry můžete vyhledat podle témat.

Poslední článek na blogu: Škola čar a kozel.

Nyní je zde 6 hráčů.
Copyright ©2022-2024 hrani.eu - některá práva vyhrazena. Herní portál ctí DMCA, Web pohání Váš Hosting .

Sponzorem herního portálu je dovolená od Amazing Travel

Sociální sítě

Logo Discord serveru Ikona Emailu Ikona tUMBLR Ikona serveru kulatá 16px x 16px MEGA Ikona serveru Twitter kulatá 12px x 12px Ikona serveru Mastodon kulatá 12px x 12px Ikona serveru Minds kulatá 12px x 12px Ikona Pinterest Mindskulatá 12px x 12px Ikona Reddit Mindskulatá 12px x 12px

Herní novinky