Did you know that hrani zdarma will soon be available in English?
Zpět na seznam všech MMO her

Lost Ark

Hra spatřila světlo světa: 2022-02-11 55x spuštěno
líbí
Popisek MMO hry

Free-to-play multiplayerové ARPG od společnosti Smilegate je rozsáhlé dobrodružství plné zemí, které čeká na prozkoumání, lidí, které je třeba potkat, a prastarého zla, které čeká na zničení.

INFORMACE O HŘE

Vydejte se na odyseu za ztracenou archou v rozsáhlém, živém světě: prozkoumejte nové země, hledejte ztracené poklady a vyzkoušejte si napínavé akční souboje. Definujte si svůj bojový styl pomocí třídy a pokročilé třídy a upravte si své dovednosti, zbraně a vybavení, abyste mohli využít svou sílu v boji proti hordám nepřátel, kolosálním bossům a temným silám, které usilují o moc Archy v tomto akčním free-to-play RPG.

Objevte svět plný dobrodružství

Prozkoumejte sedm rozlehlých, rozmanitých kontinentů a moře mezi nimi a najděte živé kultury, podivné a fantastické bestie a všechny nečekané zázraky, které čekají na objevení. Ponořte se do tajů Arkesie, prokažte svou sílu v bitvách a nájezdech, soupeřte s ostatními hráči v PvP, cestujte na vzdálené ostrovy a hledejte skrytá bohatství, čelte smečkám nepřátel a kolosálním bossům v otevřeném světě a mnoho dalšího.

Vaše odysea čeká

Ponořte se do masivně uspokojivých soubojů a postupu ve stylu ARPG při plnění úkolů, nájezdů a bojů v rozsahu MMO. Ať už chcete hrát sólo, ve skupině s přáteli nebo v páru s dalšími dobrodruhy ve světě, čeká na vás epické dobrodružství. Bojujte v otevřeném světě nebo se ponořte do dungeonů chaosu, utkejte se v soubojích PvP s experty, vyzkoušejte svou odvahu při plnění epických úkolů, podnikejte nájezdy proti velkým i malým bossům a udržte se v boji proti Legii démonů, abyste získali zpět moc a světlo Ztracené archy.

Definujte svůj boj

Lost Ark nabízí snadno naučitelné funkce s nečekanou hloubkou a možností přizpůsobení. Pusťte se do akce pick-up-and-play a pak převezměte kontrolu nad bojem pomocí jedinečného systému Tripod. Odemkněte si tři úrovně přizpůsobení pro každou z vašich schopností, což vám umožní mocnou kontrolu nad tím, jak přesně budete bojovat. Stále se rozšiřující seznam ikonických tříd ve hře Lost Ark - každá s vlastními odlišnými pokročilými třídami - nabízí spoustu prostoru k prozkoumávání, dokud nenajdete styl boje, který vám bude vyhovovat.

Totéž platí i pro další funkce: jak budete pokračovat ve své cestě, najdete nebojové dovednosti, crafting, cechy a sociální systémy a další bohaté funkce, které oživují svět. Záleží jen na vás, zda chcete klouzat po povrchu, nebo se ponořit do detailů. POPIS OBSAHU PRO DOSPĚLÉ

Vývojáři popsali obsah tohoto produktu jako:

Tato hra může obsahovat obsah, který není vhodný pro všechny věkové kategorie, nebo nemusí být vhodná pro sledování v práci: Časté násilí, krev a gore, sugestivní témata, silné výrazy a použití alkoholu

Recenze Lost Ark:

Platforma: PC (Windows)
Datum vydání hry: 2022-02-11
Vydavatel: Amazon Games
Vývojář: Smilegate RPG
ikona herního portálu hrani.eu O herním portálu

Bezplatné online hry nejen pro Váš oblíbený prohlížeč. Zahrajte si třeba starou DOS hru, pecku z období FLASH technologie, nějakou nadupanou multiplayer hru, hru z Gameboye Advance či textovou hru. :) Přečtěte si články o hrách zdarma a prozkoumejte Open Source Hry. Online hry můžete vyhledat podle témat.

Poslední článek na blogu: Škola čar a kozel.

Nyní je zde 7 hráčů.
Copyright ©2022-2024 hrani.eu - některá práva vyhrazena. Herní portál ctí DMCA, Web pohání Váš Hosting .

Sponzorem herního portálu je dovolená od Amazing Travel

Sociální sítě

Logo Discord serveru Ikona Emailu Ikona tUMBLR Ikona serveru kulatá 16px x 16px MEGA Ikona serveru Twitter kulatá 12px x 12px Ikona serveru Mastodon kulatá 12px x 12px Ikona serveru Minds kulatá 12px x 12px Ikona Pinterest Mindskulatá 12px x 12px Ikona Reddit Mindskulatá 12px x 12px

Herní novinky